ГоловнаПолітика

На автомобіль з лідерами одеського Народного Руху наїхала вантажівка (оновлено)

Водій вистрибнув з вантажівки на ходу і втік на мопеді, що очікував його.

В Одесі водій вантажівки ГАЗ скоїв навмисне зіткнення з автомобілем Toyota, в якому перебували лідери одеської організації "Народний рух України" Михайло Кузаконь і Григорій Козьма.

"Щойно на мене і Михайла Кузаконя було скоєно напад з використанням вантажівки, яка на великій швидкості цілеспрямовано в'їхала в машину. Водій вистрибнув з авто ще на ходу і втік на мопеді, що очікував його. Здається, їх було троє. Я встиг вистрибнути і залишився цілий. Михайло теж цілий", - написав Козьма у фейсбуці.

Фото: facebook.com/grig.cozma
Фото: facebook.com/grig.cozma

Михайло Кузаконь - голова обласної організації партії "Народний рух України", Григорій Козьма - автор серії журналістських розслідувань.

Оновлення. Поліція почала розслідувати наїзд на автомобіль НРУ як замах на вбивство. Таку заяву оприлюднила прес-служба регіональної поліції. Поліція підтвердила, що в результаті події ніхто не постраждав, а водій вантажівки зник з місця подій. Інформацію про те, що трапилося, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, 31 липня в Херсоні було скоєно замах на вбивство місцевої активістки, радниці мера міста Катерини Гандзюк, а в Бердянську застрелили активіста-ветерана Віталія Олешка (позивний Сармат).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram