ГоловнаПолітика

Порошенко: Жоден олігарх в Україні не може розраховувати на привілеї

На запитання журналістів, наскільки важко ускладнювати життя потужним олігархічним групам в Україні, будучи самому олігархом, Порошенко відповів, що у нього в цьому немає жодних перешкод.

Порошенко: Жоден олігарх в Україні не може розраховувати на привілеї
Фото: пресс-служба президента

Олігархи в Україні не можуть розраховувати на привілеї. Про це Президент України Петро Порошенко заявив в інтерв'ю німецькому виданню Focus, пише "Укрінформ".

На запитання, наскільки важко ускладнювати життя потужним олігархічним групам в Україні, будучи самому олігархом, Порошенко сказав, що у нього в цьому немає жодних перешкод.

"За чотири роки, що минули, я показав, що жоден олігарх не може розраховувати на привілеї. Навпаки: мене атакують олігархи, чиї ЗМІ поширюють фейкові новини про мене", - заявив Президент.

На прохання доповнити речення "Я люблю гроші, тому що..." Порошенко сказав, що "не любить гроші".

На прохання порівняти діяльність політика і бізнесмена, глава держави зазначив, що робить "усе можливе у бізнесі і набагато більше - як політик, тому що від цього залежить доля цього великого народу".

"Якщо потрібно, я віддам за це навіть своє життя", - додав Порошенко.

Зазначимо, німецький журнал Focus супроводжував Петра Порошенка під час його робочої поїздки Україною. Інтерв'ю Президента журналу і звіт про побачене і почуте журналістами під час поїздки опубліковані у номері видання від 5 травня.

Фото: ukrinform.ua

Нагадаємо, в цьому інтерв'ю Порошенко також заявив, що Антикорупційний суд вдасться створити у першій половині року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram