ГоловнаПолітика

Порошенко призначив Командувача об'єднаних сил

Ним став генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Порошенко призначив Командувача об'єднаних сил
Сергей Наев

Президент Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва Командувачем об'єднаних сил. Про це він повідомив у Луганській області під час поїздки на передову.

"За моєю ініціативою Верховна Рада прийняла закон про реінтеграцію Донбасу. Цим документом створена нова правова основа для відсічі ворожій агресії на Донбасі, а в перспективі - і для відновлення територіальної цілісності України. Формат антитерористичної операції буде змінено на операцію Об'єднаних сил. Керівництво силами і засобами ЗСУ та інших військових формувань та правоохоронних органів покладатиметься на Командувача об'єднаних сил. На цю посаду я вирішив призначити генерал-лейтенанта Сергія Наєва", - зазначив він.

"Поставив перед Командувачем об'єднаних сил завдання зміцнити Збройні сили настільки, щоб вони були не тільки обороноздатними, але і здатними звільнити окуповані території", - додав Порошенко.

Сергій Наєв на початку березня був призначений заступником начальника Генштабу Збройних Сил України. До цього він проходив службу на посаді начальника штабу - першого заступника командувача Сухопутних військ ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram