ГоловнаПолітика

Апеляційний суд відмовився відсторонити Гаврилову від посади

Рішення першої інстанції змінилося тільки в мотивувальній частині.

Апеляційний суд відмовився відсторонити Гаврилову від посади
Фото: dkrs.gov.ua

Апеляційний суд Києва 1 березня відмовився відсторонити від посади голову Державної аудиторської служби Лідію Гаврилову, яку підозрюють в корупційному правопорушенні.

Суддя Віктор Глиняний задовольнив апеляцію прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури частково, пише "Укрінформ".

Постанову судді Солом'янського райсуду Києва від 29 січня, яким САП відмовили у задоволенні клопотання про відсторонення Гаврилової, скасовано. Але одночасно суддя ухвалив нове рішення, яким теж відмовив у задоволенні клопотання. Постанова змінилася тільки в мотивувальній частині.

Нагадаємо, 23 січня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили Гавриловій про підозру у незаконному збагаченні в розмірі близько 10 млн грн і декларуванні недостовірних даних. Їй закидають те, що в її декларації не відображено автомобіль і два паркомісця, власником яких є її колишній чоловік, з яким сімейні відносини фактично не припинені. Гаврилова вважає, що не повинна була декларувати це майно.

15 січня Солом'янський райсуд Києва обрав їй запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання до 25 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram