ГоловнаПолітика

Суслова звинуватила голову НАЗК у помсті депутатам

"Не хочеться вірити, що це елементарна помста. Але інакше складно пояснити її дії".

Суслова звинуватила голову НАЗК у помсті депутатам
Фото: uacrisis.org

Нардеп Ірина Суслова звинуватила голову Національного агентства з протидії корупції Наталію Корчак у спробі помститися народним депутатам за критику.

Про це вона написала в фейсбуці.

"Керівник НАЗК звинуватила декілька десятків народних депутатів у тому, що вони нібито допустили порушення під час заповнення декларацій. Ідеться про внесення інформації щодо коштів на відшкодування витрат за депутатську діяльність. І це при тому, що ще 18 травня профільний Комітет із питань регламенту й організації роботи Верховної Ради дав роз'яснення, що такі виплати не підлягають оподаткуванню, а невнесення відомостей про них не підпадає під ознаки адмінпорушення", - написала вона.

За словами нардепа, такі витрати є фіксованими і публічними.

"Не хочеться вірити, що це елементарна помста з боку пані Корчак через нашу справедливу критику її незадовільної роботи із запуску системи електронного декларування. Але інакше складно пояснити її дії. Наголошую, що порушень з боку депутатів немає. Але якщо НАЗК вважало, що компенсацію транспортних витрат варто було б вказати в декларації, вони повинні були дати відповідне роз'яснення, і тоді депутати виконали б вказівки агентства", - написала Суслова.

Нагадаємо, Суслова представляє фракцію "Блоку Петра Порошенка" в парламенті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram