ГоловнаСуспільствоПодії

Рух у центрі Києва перекриють до четверга

Заборону вводять на час жалобних заходів.

Рух у центрі Києва перекриють до четверга
Архив
Фото: Макс Требухов

18-22 лютого в центрі Києва заборонять рух транспорту.

Заборону вводять на вимогу Нацполіції з 07:00 суботи і до закінчення заходів, присвячених третій річниці Революції Гідності й ушануванню пам'яті загиблих Героїв Небесної Сотні, повідомляють на сайті КМДА.

Рух транспорту перекриють на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до будинку №3 на вул. Хрещатик); на вул. Михайлівській (на ділянці від вул. Хрещатик до перехрестя з вул. Костьольною); на вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної Сотні до перехрестя вул. Інститутської і Шовковичної).

Комунальний транспорт також не їздитиме цими вулицями.

Нагадаємо, поліція Києва з суботи, 18 лютого, буде працювати в посиленому режимі у зв'язку з проведенням заходів з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні. У столиці на службу вийдуть понад 6 тис. правоохоронців.

18 лютого в Києві пройдуть заходи з нагоди другої річниці військових дій на Дебальцевському плацдармі. 19 лютого на Майдані заплановане віче на підтримку блокади залізниці на Донбасі. 20 лютого організації "Радикальні праві сили" і "Наждак" анонсували "новий Майдан". 22 лютого на марш вийдуть "Свобода", "Правий сектор" і "Азов".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram