ГоловнаПолітика

ГПУ найближчим часом почне передавати до суду економічні справи Януковича, - Луценко

Першу спробу зробити це генпрокурор визнав невдалою.

ГПУ найближчим часом почне передавати до суду економічні справи Януковича, - Луценко
Фото: стоп-кадр с видео

Генеральний прокурор Юрій Луценко оптимістичний в перспективах завершення розслідування справ економічної спрямованості часів президентства Віктора Януковича, передає Інтерфакс-Україна.

"У мене на столі лежить оптимістична зелена папка, у якій написані перспективи розслідування кримінальних проваджень в економічній сфері, вчинених за часів Януковича - скрізь зазначено – листопад-грудень, грудень-січень. Таким чином, ми вважаємо, що найближчим часом будемо передавати економічні справи Януковича. І сьогодні у нас була перша спроба. На жаль, не дуже ефективна не з нашої вини",- сказав Луценко журналістам у середу ввечері після засідання Регламентного комітету Верховної Ради, на якому розглядалося подання про зняття з нардепа від фракції Опозиційний блок Вадима Новинського депутатської недоторканності.

Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура підготувала повідомлення про підозру колишньому президенту Віктору Януковичу в організації викрадення архієпископа Української православної церкви Московського патріархату Олександра (Драбинка).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram