ГоловнаПолітика

Коломойський про Саакашвілі: "Марення божевільного"

Бізнесмен прокоментував слова про націоналізацію ПриватБанку.

Коломойський про Саакашвілі: "Марення божевільного"
Фото: Макс Левин

Бізнесмен Ігор Коломойський в ексклюзивному коментарі LB.ua прокоментував слова екс-губернатора Одеської області Михайла Саакавішілі про домовленості української влади з МВФ щодо націоналізації ПриватБанку.

"Про таємну угоду з МВФ я нічого не знаю - на те вона й таємна. Втім, із сучасним рівнем "таємності" в нашій країні всім все стає відомо доволі швидко, тож, думаю, це чергова брехня. Щодо сказаного Саакашвілі, скажу коротко: марення божевільного. Якщо цей космонавт вважає, що в сучасному світі можна запросто кудись вивести мільярди і про це ніхто не дізнається, отже, він спустився до нас не з Грузії, а з космосу. От із такими знаннями, з таким розумінням життя він півтора року керував Одесою. Докерувалися", - зазначив Коломойський.

"І навздогін хочу дати йому корисну пораду. Дорогий Михайле, не відволікайся на Приват, на Коломойського, краще займися собою і розкажи, що ти робив в Одесі півтора року, дай звіт", - резюмував бізнесмен.

Нагадаємо, в інтерв'ю програмі "Лівий берег з Сонею Кошкіною" Михайло Саакашвілі заявив, що - за таємною домовленістю з МВФ - українська влада повинна націоналізувати ПриватБанк Коломойського, на що нібито закладено в бюджет 7,6% ВВП. Така норма, на думку Саакашвілі, необхідна через те, що з банку виведено кошти в офшори і вклади населення сьогодні не покриваються грошима.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram