ГоловнаПолітика

Адвокат Переломи: "справа ОПЗ" розсипається в суді

Захист топ-менеджера наполягає на його невинуватості.

Адвокат Переломи: "справа ОПЗ" розсипається в суді
Черезов и Перелома
Фото: facebook.com/igor.cherezov

Звільнення з-під варти голови наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Переломи було очікуваним, тому що жодних правових підстав для його утримання в СІЗО не існує.

Так прокоментував рішення Київського апеляційного суду адвокат Ігор Черезов, пише Gazeta.ua.

Він підкреслив, що захист Сергія Переломи і раніше висловлював упевненість у позитивному підсумку апеляції, оскільки в складі апеляційного суду немає суддів, які перебувають на гачку НАБУ через відкриті проти них кримінальні справи.

Рішення апеляційного суду - свідчення того, що так звана справа ОПЗ - сфальсифікована НАБУ, вважає Черезов. Вона розсиплеться в суді, якщо її розгляд по суті буде здійснювати незаангажований і незалежний від НАБУ суддя. Захист буде послідовно домагатися зняття всіх звинувачень з Переломи і повного його виправдання, заявив адвокат.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура України призначила розслідування дій Національного антикорупційного бюро та судді Солом'янського райсуду в справі ОПЗ. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 3 провадження: за фактом зловживання посадовими особами НАБУ своїм службовим становищем, за фактом можливого втручання в роботу судді посадових осіб НАБУ, за фактом винесення свідомо неправосудного рішення суддею Солом'янського райсуду під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Сергію Переломі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram