ГоловнаПолітика

Холодницький занепокоївся, що Перелома і Щуриков можуть утекти з України

Умови домашнього арешту не дають стовідсоткової гарантії від втечі.

Заступник генерального прокурора - спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький вважає, що відпущені Апеляційним судом під домашній арешт керівники "Одеського припортового заводу" Сергій Перелома і Микола Щуриков можуть втекти з України.

Про це Холодницький написав у фейсбуці.

"Умови домашнього арешту створюють можливість для підозрюваних знищити або приховати докази, впливати на свідків і підлеглих працівників і не дають стовідсоткової гарантії від втечі - як це зробив колись один сумнозвісний ректор і не тільки він", - написав Холодницький.

Антикорупційний прокурор вважає, що в разі виявлення спроби підозрюваних покинути територію України Державна прикордонна служба, Служба безпеки України та митні підрозділи Державної фіскальної служби повинні невідкладно повідомити про таку спробу прокурорів САП і детективів НАБ України і затримати їх на кордоні.

Раніше повідомляли, що Апеляційний суд Києва випустив з-під варти першого заступника директора Одеського припортового заводу Миколу Щурикова і голову наглядової ради ОПЗ, першого заступника голови "Нафтогазу" Сергія Перелому під домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram