ГоловнаПолітика

Відомому криворізькому депутатові висунули підозру на сесії

Юлій Морозов нібито підрізав маршрутку.

Відомому криворізькому депутатові висунули підозру на сесії
Фото: 0564.ua

Правоохоронці спробували вручити підозру у скоєнні злочину депутату Криворізької міськради від "Сили людей", співзасновнику культурно-громадського центру ШELTER+ Юлію Морозову.

Як повідомляє місцевий сайт 0564.ua, Морозову інкримінують ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження).

Йдеться про події 8 грудня 2015 року. Морозова звинувачують у тому, що він у своїй машині підрізав маршрутку. Водій маршрутки застосував екстрене гальмування, внаслідок чого 84-річна жінка впала і зламала стегно. Вона стала інвалідом.

Морозов не взяв повістку, вийшов до трибуни і розповів свою версію подій. Він назвав те, що відбувається, політичним замовленням.

"Я не був учасником жодної ДТП, жодної бабусі не збивав. Коли я сидів у батьків, приїхала поліція і повідомила мене, що нібито я когось на дорозі "підрізав", через що в маршрутці хтось упав і травмувався" , - сказав він.

За Морозова заступилися депутати від БПП, "Сили людей", "Самопомочі" і "Укропу". Вони заблокували трибуну. Засідання урвалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram