ГоловнаПолітика

ЦВК підрахувала більш ніж 60% протоколів на проміжних виборах у Раду

У парламент напевне проходять Ричкова, Костанкевич і Микитась.

ЦВК підрахувала більш ніж 60% протоколів на проміжних виборах у Раду
архивное фото
Фото: nikvesti.com

Центральна виборча комісія підрахувала більш ніж 60% протоколів на проміжних виборах у Верховну Раду, які пройшли в неділю в 7 округах.

Вони свідчать, що в парламент проходять волонтер, радник міністра оборони Тетяна Ричкова (округ №27), яка набрала 44,8% голосів виборців; депутат Волинської облради, один з керівників благодійного фонду Ігоря Палиці Ірина Костанкевич (округ №23) з результатом 55,6% голосів виборців, президент будівельної корпорації "Укрбуд" Максим Микитась (округ №206) з результатом 32,8% голосів виборців.

В інших округах ситуація така: в івано-франківському окрузі №85 лідирує брат діючого нардепа Олександра Шевченка Віктор Шевченко (21,4%); в полтавському окрузі №151 попереду народний депутат VI-VII скликань Руслан Богдан (21,2%), у херсонському окрузі №183 лідирує колишній губернатор Херсонської області Юрій Одарченко (25,4%).

У Луганській області з великим відривом в окрузі №114 лідирує депутат Сєвєродонецької міськради Сергій Шахов (40,5%), але тут опрацьовано лише 8% протоколів.

Нагадаємо, що варті довіри екзит-поли (проводилися компанією "Соціс" на замовлення Комітету виборців України) на цих виборах проводили в трьох округах. Вони показали, що в Дніпропетровську перемагає Ричкова, в Івано-Франківській області - брат міністра енергетики Сергій Насалик, у Чернігові - президент будівельної корпорації "Укрбуд" Максим Микитась.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram