ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 61 раз обстріляли сили АТО на Донбасі

Терористи продовжують застосовувати заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

За добу бойовики 61 раз обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики 61 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці, 38 обстрілів було зафіксовано на Донецькому напрямку, 20 - на Маріупольському і три - на Луганському.

На Донецькому напрямку під вогонь 122-міліметрової артилерії потрапили опорні пункти в Пісках і Зайцевому. Із заборонених Мінськими домовленостями 120-міліметрових мінометів терористи били по Авдіївці та Новгородському. Під обстріл із гранатометів потрапили також позиції військових у Мар'їнці, Луганському, Пісках і Троїцькому.

Сепаратисти не припиняють збройних провокацій і на Маріупольському напрямку. "Найспекотніше" тут було під Широкиним. Бойовики застосували 122-міліметрову артилерію, 120- і 82-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також із мінометів калібру 120 мм терористи били по Водяному і Красногорівці.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї сепаратисти обстріляли укріппункти бійців поблизу Новоолександрівки і Новотошківського.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО не загинув ні один український військовий, але шестеро бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram