ГоловнаПолітика

Голова "ЦВК ДНР" зник після звільнення

Востаннє Лягін виходив на зв'язок з приймальні Захарченка.

Голова "ЦВК ДНР" зник після звільнення
Роман Лягин

Голова "центральної виборчої комісії ДНР" Роман Лягін зник. Востаннє він виходив на зв'язок 12 квітня з приймальні ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Того самого дня з'явився "указ" Захарченка про звільнення Лягіна, датований 5 квітня.

Про те, що Лягін зник, повідомила його дружина ввечері 13 квітня сепаратистському агентству "Новороссия".

"Вчора востаннє він мені дзвонив о 16:30 з приймальні Захарченка. І все, потім зв'язок зник: я писала СМСки, дзвонила, ніхто не брав трубку, телефон був увімкнений, але чоловік слухавки не брав. Всю ніч його не було, і досі ми нічого не знаємо про нього", - розповіла вона.

14 квітня колишній голова "Ради безпеки ДНР" Олександр Ходаковський, який перейшов у опозицію до Захарченка, у своєму блозі написав, що дізнавався про Лягіна, але ні в "прокуратурі, ні в МДБ його немає, і про долю його там нічого не знають".

Нагадаємо, Роман Лягін був головою "ЦВК" на "референдумі" 11 травня 2014 року, також оголошував Захарченка обраним головою "ДНР". З 16 травня по 26 вересня був "міністром праці та соціальної політики ДНР". З 26 вересня 2014 року знову очолив "ЦВК ДНР".

Лягін останнім часом виступав з критикою Захарченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram