ГоловнаПолітика

Москаль залишиться головою Закарпатської ОДА

Порошенко провів зустріч з Москалем у Києві

Москаль залишиться головою Закарпатської ОДА
Геннадий Москаль
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко провів зустріч із головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем.

Про це повідомляє офіційний сайт президента.

Під час зустрічі Москаль повідомив президента, що після завершення відпустки він має намір повернутися до роботи на посаді голови Закарпатської ОДА. "З понеділка, після завершення відпустки, я повертаюся до роботи", - сказав він.

Президент, у свою чергу, високо оцінив роботу Москаля на цій посаді, зокрема - у боротьбі з контрабандою.

"Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з'явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції і наведення порядку", - сказав Порошенко.

Говорячи про підсумки місцевих виборів, президент звернув увагу на необхідність формування єдиної демократичної коаліції. "Треба забезпечити стабільність і єдність краю, всіх, хто живе на Закарпатті. Покладаюся на вас, у вас є повна довіра президента", - Порошенко.

Фото: president.gov.ua

Нагадаємо, Москаль очолив Закарпатську ОДА 15 липня 2015 року. До цього він був головою Луганської військово-цивільної адміністрації.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Москаль подав у відставку з поста глави Закарпатської ОДА. Повідомлялося, що він може очолити Національну чи столичну поліцію, також була версія, що Москаль хоче повернутися в Луганську область. У приймальні Москаля повідомили LB.ua, що він перебуває у відрядженні в Києві. Інформацію про його звільнення чи призначення не підтвердили, але й не спростували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram