ГоловнаПолітика

Луганський губернатор просить створити військово-цивільні адміністрації у всіх районах

Так Тука хоче не допустити блокування роботи райадміністрацій з боку місцевих депутатів.

Луганський губернатор просить створити військово-цивільні адміністрації у всіх районах
Фото: dyvys.in

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука закликає Президента Петра Порошенка створити військово-цивільні адміністрації в усіх районах і двох містах неокупованої території Луганської області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби адміністрації з посиланням на слова Туки.

"Аналіз суспільно-політичної ситуації в області, зокрема в 9 підконтрольних українській владі районах, а також у містах Лисичанську та Рубіжному дає підстави для внесення пропозицій про створення в них військово-цивільних адміністрацій", - сказано в ньому.

За словами Туки, депутати міських і районних рад саботують сесії, не приходять на них або не ухвалюють важливих рішень.

"У зв'язку з можливим загостренням військового конфлікту на території Луганської області прогнозуються блокування роботи районних адміністрацій з боку депутатів зазначених рад, що унеможливить оперативне ухвалення стратегічних рішень", - сказав Тука.

У зв'язку з цим він вніс пропозицію створити районні військово-цивільні адміністрації: Біловодську, Білокуракинську, Кремінську, Марківську, Міловську, Новопсковську, Сватівську, Старобільську, Троїцьку та міські в Рубіжному і Лисичанську разом з містами супутниками Новодружеськ і Привілля.

Нагадаємо, раніше створити військово-цивільні адміністрації в усіх районах на неокупованій території Донецької області закликав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram