ГоловнаПолітика

"Інтер" зібрався повернути "Шустер Live"

Канал Фірташа-Льовочкіна готовий прихистити Шустера

"Інтер" зібрався повернути "Шустер Live"
Фото: www.kp.ru

Телеканал "Інтер" веде переговори з компанією "Савік Шустер Студія", щоб повернути політичне ток-шоу "Шустер Live" у свій ефір.

Про це з посиланням на джерело в керівництві "Інтера" пишуть "Українські новини", які входять у той самий медіахолдинг.

"У влади є фобія - вона боїться ток-шоу Шустера, тому робить все, щоб закрити йому доступ на всі канали. А шоу дає непогані показники перегляду. У нього є свій глядач. І ми готові дати йому ефір", - зазначив співрозмовник агентства.

За його словами, переговори почалися після припинення співпраці "Савік Шустер Студія" з телеканалом "24". 24-й канал відмовився від "Шустер Live" після ефіру 13 лютого, коли російський журналіст Максим Шевченко зробив кілька заяв про "каральну операцію" і "братовбивчу війну" на Донбасі.

Нагадаємо, що програма Шустера раніше виходила також на ICTV (під назвою "Свобода слова"), потім на "Інтері" ("Свобода Савіка Шустера"). "Шустер LIVE" вона стала у 2008 році, коли ведучий перейшов на "Україну". Потім програма перебралася на "Перший національний", потім знову на "Інтер" і потім знову на "Перший національний". З 1 січня державний телеканал відмовився продовжувати контракт з Шустером, і він перешал на телеканал 24.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram