ГоловнаСуспільствоЖиття

Шоу Шустера зняли з ефіру "1+1" (оновлено)

Замість політичного шоу в ефірі показують кіно.

Шоу Шустера зняли з ефіру "1+1" (оновлено)
Фото: westua.net

Телеканал "1+1" відмовився пускати в ефір політичне ток-шоу "Шустер LIVE", показ якого був запланований на вечір 18 вересня.

Про це заявив ведучий шоу Савік Шустер.

Трансляція відбувається на YouTube-каналі "Савік Шустер студії" та в ефірі телеканалу 112.

"Я думаю, це домовленість власника телеканалу з Адміністрацією президента. Не знаю, на яких умовах", - повідомив у прямому ефірі Савік Шустер.

Він нагадав, що востаннє програму зняли з ефіру 29 листопада 2013 року, коли в студію було запрошено лідерів опозиції.

Шустер додав, що на телеканалі "1+1" показують фільм "Зимовий вальс". "Мені це нагадує" Лебедине озеро ", - сказав телеведучий.

Оновлено о 20:54. У прес-службі телеканалу "1+1",який належить бізнесменові Ігорю Коломойському, пояснили своє рішення тим, що в ситуації, яка виникла в країні за останні кілька днів, суспільство вже "вкрай напружене і політизоване", і канал не готовий розпалювати його ще більше .

"Ми вважаємо, що за найближчий тиждень політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії і наступної п'ятниці повернутися до обговорення питань корупції і тарифів в ефірі шоу, тим більше, що ця тема не перестане бути актуальною", - прокоментували представники каналу.

У свою чергу лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив у тому, що сталося, Адміністрацію Президента.

"Прямо зараз програму "Шустер-live" знімають з ефіру за командою Банкової. У Порошенка - агонія. І це наближає його кінець. На цьому ефірі мав бути і я, збирався показати документи і розповісти правду про 7 епізодів, на основі яких Порошенко чинить політичну розправу над Ігорем Мосійчуком та всією нашою командою", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, з 4 вересня політичне ток-шоу "Шустер Live" виходить на телеканалі "1+1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram