ГоловнаПолітика

У Ставицького виявилося 12 квартир і триповерховий особняк у Києві

У ЗМІ потрапив внутрішній документ Генпрокуратури на екс-міністра

У Ставицького виявилося 12 квартир і триповерховий особняк у Києві
Фото: lifedon.com.ua

Генпрокуратура знайшла в екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького 12 квартир і триповерховий особняк у Києві. Про це повідомляє "Інсайдер" з посиланням на внутрішні документи ГПУ про арешт майна колишнього чиновника.

Втім, на самого Ставицького станом на травень 2014-го зареєстровано тільки земділянку в селі Забуяння недалеко від Києва.

У власності дружини Ставицького Олени зазначено чотири квартири: у Пасажі на Хрещатику, 15 (кв. №32) і цілий поверх у будинку №14-16 на бульварі Дружби Народів (кв. 225-227). На сина Ставицького - Станіслава - записано шість квартир: №51-53 в будинку №14-16 на бульварі Дружби Народів і №№1, 4, 22 на вулиці Богдана Хмельницького, 10 (метро "Театральна").

На тещу Ставицького Валентину Ушакову було зареєстровано триповерховий будинок на вулиці Дубенській, 14 біля Ботсаду і квартири №30-31 на Хрещатику, 15. Арешт оминув майно тещі Ставицького.

Нагадаємо, що Ставицький перебуває в розшуку по лінії Інтерполу. Є інформація про те, що він отримав ізраїльське громадянство і змінив прізвище на Розенберг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram