ГоловнаПолітика

Козіцин оголосив ЛНР бандформуванням

"Отаман" загрожує розібратися з "республікою"

Ватажок "козацьких" банд у Луганській області Микола Козіцин оголосив ЛНР бандформування і пригрозив покінчити з нею "на військовому рівні".

"Дільба, значить, рухомого, нерухомого, привласнення чужого собі, - ось цим займається сьогодні ЛНР. Нічого не будує, нічого не робить... Я думаю, що ми поставимо питання на військовому рівні і вирішимо його раз і назавжди", - говорить Козіцин на зборах з "козаками". Відповідне відео з'явилося в мережі.

"Ніякого "ленееру" там немає, бандформування зібрали... незрозуміло хто їх фінансує, хто їх озброює... Убивають, грабують людей, ґвалтують. Грабують банки, а списують, скидають на козаків... І гуманітарна допомога вся йде крізь пальці", - обурився він.

На початку грудня стало відомо, що Козіцин виїхав із Донбасу до Росії, але наприкінці грудня він оголосив про своє повернення. Про те, що відео свіже, свідчить згадка Козіциним нещодавньої ліквідації ЛНР кількох "польових командирів". "Одного вбили командира польового, другого вбили, третього вбили, тепер ще одного вчора роззброїли", - додав Козіцин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram