ГоловнаПолітика

Полонених "кіборгів" у Донецьку возили в машині менеджера Ахметова

Піарник Едуард Коридоров приїхав в Україну з Єкатеринбурга

Полонених "кіборгів" у Донецьку возили в машині менеджера Ахметова
Фото: facebook.com/oleksiy.matsuka

Автомобіль Toyota Prado зі свердловськими держномерами, в якому Донецьком возили захоплених учора в полон захисників аеропорту, належить менеджерові СКМ Ріната Ахметова.

Як з'ясували користувачі соцмереж, автомобільний номер транспортного засобу Т310ТС 96 RUS, згідно з даними ДІБДР, у Свердловській області зареєстровано на автомобіль Nissan Juke, який належав Едуарду Коридорову.

Едуард Коридоров
Фото: znak.com
Едуард Коридоров

Коридоров - журналіст і піарник з Єкатеринбурга, який працював прес-секретарем компанії «Уралкалий», потім був директором Першоуральського новотрубного заводу зі взаємодії з органами влади та громадськими організаціями. У 2013 році Коридоров поїхав працювати в Україну - в холдинг СКМ, що належить Рінату Ахметову. Згідно з акаунтом Коридорова в соцмережі LinkedIn, його останнє місце роботи - директор зі зв'язків з громадськістю та регіонального розвитку ТОВ «Метінвест холдинг» (входить до групи СКМ).

Втім, згідно з даними ДІБДР, зазначений номерний знак досі повинен стояти на автомобілі Nissan Juke, повідомляє znak.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram