>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Семенов та Семеренко виграли "Різдвяну гонку"

Українці перемогли на останньому біатлонному турнірі 2014 року

Українські біатлоністи Сергій Семенов і Валя Семеренко виграли "Різдвяну гонку", щорічний комерційний турнір, який завершує календарний рік у біатлонному сезоні.

У першій частині змагання Україна фінішувала п'ятою у мас-старті з вісьмома промахами. Переможцем мас-старту стала італійська пара Доротея Вірер/Лукас Хофер. Другими фінішували німці Лаура Дальмаєр/Флоріан Граф, а замкнув Топ-3 ще один дует з Німеччини - Францішка Хільдебранд/Ерік Лессер.

Однак у гонці переслідування Семеренко і Семенов відігралися. За два кола до фінішу Семеренко пішла зі стрільбища першою, маючи відрив від німецької пари Хільдебранд/Лессер 6,5 секунди. На останній стрільбі Сергій Семенов закрив 5 з 5 і довершив розпочату Валею справу.

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Другою стала збірна Німеччини в особі Францішки Хільдебранд і Еріка Лессера. "Бронза" у росіян - Яни Романової та Євген Гаранічева.

Нагадаємо, в 2013 році українська пара Олена Підгрушна - Андрій Дериземля стала другою. У 2008 році на цьому турнірі перемогла пара Оксана Хвостенко - Андрій Дериземля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram