>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кукоча не цікавить "Динамо", - Ігор Суркіс

Бос киян радить дочекатися 1 січня

Кукоча не цікавить "Динамо", - Ігор Суркіс
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" шукає лівого захисника. Однак футболіст болгарського ЦСКА Тончі Кукоч у сферу інтересів команди не входить. Про це повідомив Ігор Суркіс:

"Трансфери? Прізвища ви від мене сьогодні не почуєте, тому що немає жодної конкретики. Ми дійсно перебуваємо в пошуку. Як я вже говорив, враховуючи наші проблеми, насамперед, нам потрібен лівий захисник. Якщо ми знайдемо достатньо кваліфікованого гравця на цю позицію, то, природно, ми його придбаємо. У нас є певні напрацювання в цьому питанні. 1 січня відкриється трансферне вікно, і тоді ми зможемо говорити більш предметно.

Ми не говоримо сьогодні про гроші. Насамперед, ми говоримо про те, щоб за якістю гри цей футболіст нам підійшов і надалі, коли відновиться Євген Макаренко, не був баластом для нашого клубу, а конкурував за місце в основному складі. Ми перебуваємо в цьому пошуку. Сьогодні є певні складнощі із запрошенням легіонерів в Україні, все це чудово розуміють. Сьогодні наше завдання номер один, і я про це говорив ще місяць тому, коли закінчувалися матчі осінньої частини, - зберегти той склад і бойовий дух, який є у команди в цьому сезоні.

Це абсолютно не відповідає дійсності. Коли я сьогодні прилетів до Києва, я навіть перевірив, чи не відправив йому хтось запрошення замість мене. Хоча такого в київському "Динамо" не може бути апріорі. Ми цим футболістом не цікавимося і ніколи не цікавилися".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Динамо" зробило пропозицію Івану Стрінічу. Але хорват вибрав "Наполі".

Болгарські ЗМІ повідомляють, що Кукоч коштуватиме киянам 2 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram