ГоловнаПолітика

Порошенко: Кіхтенко - "правильне поєднання: і генерал, і губернатор"

Перше завдання, яке стоїть перед новим губернатором, - безпека та порядок

 Порошенко: Кіхтенко - "правильне поєднання: і генерал, і губернатор"
Александр Кихтенко
Фото: sylaichest.org

Президент України Петро Порошенко впевнений, що кандидатура Олександра Кіхтенка - "це правильне поєднання, яке сьогодні необхідне Донбасу".

Про це Порошенко сказав під час робочої поїздки в Донецьку область, представляючи нового голову обласної державної адміністрації - генерала армії Олександра Кіхтенка, повідомили в прес-службі Президента.

"Мир і порядок - це те завдання, яке я ставлю перед новим губернатором генералом Кіхтенком. На сьогоднішній день перше завдання, яке стоїть перед губернатором, - безпека і порядок, і ми спільно зі Збройними силами, силовими підрозділами повинні навести порядок на звільнених територіях Донецької області, захистити українського громадянина, відновити нормальне життя", - сказав Глава держави.

За словами Президента, кандидатура Олександра Кіхтенка - "це правильне поєднання, яке нині необхідне Донбасу, - і генерал, і губернатор".

"Я сподіваюся, пане начальник Генерального штабу, інші командири, на чітку взаємодію і надійну співпрацю між цивільними та військовими", - заявив Порошенко.

Президент подякував Сергієві Таруті за роботу на посаді голови Донецької обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 10 вересня Кіхтенка призначили новим головою Донецької обладміністрації.

Укази №777 про звільнення Тарути і №778 про призначення Кіхтенка оприлюднено на сайті президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram