>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Німеччина дотисла Алжир тільки в овертаймі

"Лиси пустелі" в першому таймі ледь не розтрощили німецького гранда

Німеччина дотисла Алжир тільки в овертаймі
Фото: EPA/UPG

Наставник Бундестім Йоахім Лев напередодні матчу не дарма нахвалював Алжир. "Лисиці пустелі" пройшли Росію та були близькі до ще однієї сенсації.

Перший тайм підопічні Халілходжича провели просто блискуче. Алжирці практично нічого не дали створити німцям біля своїх воріт (М`Болі з далекими ударами Швайнштайгера і Озіла впорався) і регулярно напружували Нойєра різкими контратаками. Мануель п'ять разів змушений був залишати межі власного штрафного, ліквідуючи випади суперників. Окрім того, Алжир створив біля воріт Німеччини три гольових моменти, але Фегулі і Слімане підвелі реалізація.

Після перерви Німеччині зрештою вдалося переломити перебіг гри. "Лисиці пустелі" значними силами відійшли назад і тримали оборону. В останні п'ятнадцять хвилин біля воріт Алжиру стало "спекотно". Один Мюллер упустив три дієві моменти. Також прекрасний момент був у Швайнштайгера - М`Болі все тягнув.

У додатковий час алжирська цитадель пала. На 92-й хвилині Шюррле п'ятою переправив м'яч у ворота всюдисущого М`Болі після прострілу Мюллера. За хвилину до кінця додаткового часу Озіл вдруге засмутив Алжир. На 120-й хвилині Джаба забив гол престижу і поставив крапку в матчі.

У чвертьфіналі Німеччина зустрінеться з Алжиром.

Німеччина - Алжир 2:1

Голи: Шюррле, 92, Озіл, 119 - Джабу, 120

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram