ГоловнаПолітика

Яценюк веде переговори з Росією щодо ситуації в Криму, - Ярема

Ярема також розповів, що силовики зараз намагаються вступити в переговори з тими, хто захопив ВР Криму

Яценюк веде переговори з Росією щодо ситуації в Криму, - Ярема
Фото: Страница Виталия Яремы на www.facebook.com

Претендент на пост першого віце-прем'єра із силового блоку Віталій Ярема заявив, що влада намагається почати переговори з тими, хто захопив Верховну Раду Криму, але останні наразі на переговори не йдуть.

Як заявив Ярема журналістам у ВР в Києві, наразі невідомо, хто ті люди, які захопили будівлю кримського парламенту. Після того, як Верховна Рада проголосує за уряд, керівники силових відомств вийдуть на переговори.

Одночасно ведуться переговори з Росією - їх веде Арсеній Яценюк, який претендує на пост прем'єр-міністра України.

На запитання LB.ua, чи готує міліція план дій, якщо люди, які захопили кримський парламент, не підуть на переговори, Ярема відповів ствердно: "Силовики розроблятимуть варіанти вирішення проблеми", - заявив він.

Він також зазначив, що мріяв про призначення на пост міністра внутрішніх справ, оскільки присвятив роботі в міліції 25 років. Але "з політичних причин" вийшло так, що йому цей пост не запропонували. "Я сподіваюся, що у нового міністра (Арсена Авакова - ред.) вистачить досвіду, щоб виконувати цю роботу", - додав Віталій Ярема.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що невідомі "в уніформі без опізнавальних знаків" захопили будівлю Верховної Ради Криму. На 14:00 призначено сесію кримського парламенту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram