ГоловнаПолітика

У Луганську агітують за "однодумця Путіна"

Кривобоков уже не вперше закликає до єднання з Росією.

У Луганську з'явилася політична реклама з елементами пропаганди Російської Федерації та Президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє громадянське об'єднання "Опора".

На території міста розміщено бігборди, на яких редактор газети "XXI століття", депутат Луганської міської ради Юрій Юров закликає голосувати за кандидата в народні депутати Владислава Кривобокова.

Фото: oporaua.org

На бігборді розміщено політичну рекламу із зображенням прапора Російської Федерації та інформаційним повідомленням, на якому Юров переконує голосувати за Владислава Кривобокова, "тому що він є однодумцем Путіна".

Зазначимо, присутність державних символів інших країн є порушенням ст. 8 Закону "Про рекламу", в якій зазначено, що використовувати або імітувати зображення Державного Герба України, Державного Прапора України та звучання Державного Гімну України, зображення державних символів інших держав та міжнародних організацій, а також офіційні назви органів державної влади України, крім випадків, передбачених законодавством, заборонено.

Зазначимо також, влітку цього року Кривобоков розмістив відеоролик з елементами політичної реклами, в якому звучали заклики до інтеграції України, Білорусі та Російської Федерації у Євразійський Союз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram