ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Лук'янов агітує в окрузі відремонтованими дорогами та лікарнею

Політик стверджує, що фінансує об'єкти не тільки він, а й бюджет.

Лук'янов агітує в окрузі відремонтованими дорогами та лікарнею
Фото: Макс Левин

Кандидат у депутати від Партії регіонів Владислав Лук'янов розмістив у місті Харцизьк Донецької області плакати зі своїм прізвищем і інформацією про ремонт доріг і лікарні.

На плакатах - зображення дороги і напис "Дорога Шахтарськ-Зугрес-Харцизьк. Зроблено. Владислав Лук'янов".

Також є варіант плаката із зображенням міської лікарні і написом "Міська лікарня. Зроблено. Владислав Лук'янов".

Зазначимо, Лук'янов балотується в мажоритарному окрузі №54 у Донецькій області, який включає міста Харцизьк, Шахтарськ, Шахтарський район.

"Ми зробили не один десяток звернень в Укравтодор, в різні інстанції, щоб нам відремонтували ці дороги", - зазначив Лук'янов, додавши, що "є механізм роботи, вирішення питань місцевих громад".

"Я теж давав гроші на різні заходи, ми підраховували суму витрат на низку заходів, пов'язаних з моєю роботою як народного депутата. Це не тільки операції, конкурси, ремонти, придбання обладнання", - заявив політик.

"Це все робилося до виборчої кампанії, і цю суму я не хочу дуже рекламувати, але вимірюється вона не одним мільйоном гривень, якщо ми говоримо про мої особисті гроші. Але мені здається, що це некоректне питання, і якщо вам цікава ця тема, ви приїжджайте сюди в округ і поговоріть з людьми", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram