ГоловнаПолітика

Янукович: Україна повинна стати розвиненою олімпійською державою

Президент пообіцяв поліпшити матеріально-технічну базу.

Янукович: Україна повинна стати розвиненою олімпійською державою
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

Президент Віктор Янукович упевнений, що Україна повинна стати розвиненою олімпійською державою.

Про це він сказав під час зустрічі з українськими олімпійцями, яка відбулася сьогодні в Лівадійському палаці в Ялті, повідомили в прес-службі глави держави.

"Я вважаю, що нам потрібно дуже серйозно, системно підійти до підготовки до Олімпійських ігор у майбутньому", - сказав Янукович.

Глава держави висловив переконання, що спортсмени, тренери та всі, хто має причетність до спорту, повинні якомога швидше виробити систему, яка створила би умови для якісної та своєчасної підготовки спортсменів до таких змагань.

Янукович зазначив, що необхідно поліпшити стан спортивних баз та умови для підготовки та тренувань, а також рівень забезпечення українських спортсменів.

"Я переконаний у тому, що ми всі разом попрацюємо і поступово будемо наводити порядок і доводити до відповідного рівня нашу спортивну базу", - сказав він.

Президент зауважив, що нині в державі існує доволі багато проблем у сфері розвитку спорту, над вирішенням яких мають працювати центральні органи влади, місцеві державні адміністрації та фізкультурно-спортивні товариства.

"Ми з вами визначимо плани, пріоритети й обов'язково переосмислимо ставлення до спорту в державі", - сказав В. Янукович.

Нагадаємо, сьогодні Янукович привітав переможців і призерів Олімпійських ігор, їхніх тренерів і всю українську збірну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram