ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Черкаські музиканти влаштували обструкцію ПР

Партія регіонів захотіла попіаритися на фестивалі, не повідомивши учасників.

Черкаські музиканти влаштували обструкцію ПР

Молодіжний фестиваль у Черкасах опинився на межі зриву через те, що музиканти не хочуть виступати під прапорами Партії регіонів.

Фестиваль Extreme.Music.LIVE має відбутися в Черкасах 18-19 серпня. Однак дізнавшись, що концерт пройде за підтримки міськорганізації Партії регіонів, гурти один за одним відмовляються виступати.

Одним із перших, хто відмовився брати участь у фестивалі, став черкаський гурт "Ефект метелика". "Нашій команді запропонували взяти участь у фестивалі, не вказуючи, хто буде організатором. Однак коли ми дізналися, хто буде фінансувати концерт, одностайно вирішили відмовилися від "легких грошей", адже сумління важливіше", - розповів виданню "Прочерк" гітарист групи "Ефект метелика" Костянтин Доброцький.

Також він повідомив, що гурт розцінює цей фестиваль як передвиборну агітацію.

Опісля відмовився брати участь у фестивалі ще один гурт - ЯntaR City. "Ми нікого не підтримуємо і не будемо підтримувати, в агітаціях участі не беремо", - повідомив менеджер групи ЯntaR City Олександр Романяк.

Відмовився виступати на фестивалі через його агітаційне спрямування і Валентин Стрикало зі своїм гуртом.

А ось Fail System вирішила висловити свій протест по-іншому: заспівати на фестивалі пісню "Я втомився нюхати сморід, так пахнуть слова мого президента". Про це один з учасників написав у соцмережах.

Окрім того, досі музикантам не сказали, яка на концерті буде апаратура, що ставить під сумнів участь багатьох виконавців.

Організатори фестивалю в соцмережах зазначили, що "за підтримки Партії регіонів" означає, що фестиваль відвідають губернатор Сергій Тулуб і секретар міськради Віктор Горкун, проте гасел регіоналів ніде не буде.

Також відмовилися брати участь у фестивалі Good fellas і 4films. Гурти просять прибрати їхні назви з афіш, проте організатори фестивалю наразі не дослухаються до їхніх слів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram