ГоловнаПолітика

Азаров: Повалій була з нами в найважчі часи

Лідер ПР розповів, чому співачка потрапила в першу п'ятірку списку.

Азаров: Повалій була з нами в найважчі часи
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

Партія регіонів включила співачку Таїсію Повалій у першу п'ятірку списку, бо хотіла бачити там людину, що репрезентує культуру України.

Про це заявив прем'єр-міністр, лідер ПР Микола Азаров в інтерв'ю ВВС України.

"Якщо ви звернули увагу, в першій п'ятірці чотири дуже великих керівники, економісти, професіонали в галузі державного управління. Нам хотілося, щоб була людина, що представляє культуру України. А Таїсія Повалій, на мій погляд, це людина, що володіє не просто унікальним, прекрасним голосом, але ще й людина, яка є патріотом, має патріотичні переконання", - сказав Азаров.

За його словами, Повалій була з партією в найтяжчі часи.

"Вона була з нами в найважчі часи, коли сьогоднішня опозиція була владою і вона займалася справжнісіньким переслідуванням, в тому числі й Таїсії Повалій. Їй не давали виступати тільки за те, що вона на президентських виборах 2004 року підтримувала нас і нашого кандидата Віктора Януковича", - наголосив лідер ПР.

"Тому ми не забуваємо таких людей, і для нас вона - наша колега, людина, яка має ім'я в Україні, має репутацію в Україні. Я думаю, що вона справедливо і заслужено стала другим номером у нашому списку", - додав Азаров.

Нагадаємо, 30 липня Партія регіонів на з'їзді затвердила список своєї партії на парламентських виборах цього року, в який під №2 увійшла співачка Таїсія Повалій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram