ГоловнаПолітика

Позов проти Януковича підтримали 150 тис. осіб, - "Фронт Змін"

У партії заявляють, що влада намагається перешкодити збору підписів.

Позов проти Януковича підтримали 150 тис. осіб, - "Фронт Змін"
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

До судового позову Об'єднаної опозиції проти Президента Віктора Януковича станом на ранок 1 серпня приєдналися 157 390 осіб.

Про це повідомила прес-служба партії "Фронт Змін".

Також повідомляють, що підписами під листівками "Україна проти Януковича" акцію підтримали 283 509 осіб.

У прес-службі нагадали, що 16 липня про розгортання акції "Україна проти Януковича" оголосила Об'єднана опозиція "Батьківщина": вона звернулася до Вищого адміністративного суду України з позовом проти Глави держави, позивачем виступає народний депутат Арсеній Яценюк.

Водночас у прес-службі зазначають, що влада намагається перешкодити збору підписів.

"Після розгортання акції "Україна проти Януковича" на Донеччині податкова міліція почала обшуки на підприємстві, яке належить родині Олександра Ярошенка, голови Донецького штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Наступного дня після старту акції на Буковині невідомі встановили спостереження за головою Чернівецького виборчого штабу Об'єднаної опозиції Максимом Бурбаком. Всі його пересування відбуваються в супроводі автомобіля, з якого невідомі особи проводять несанкціоновану фотозйомку", - зазначили в прес-службі.

"Незважаючи на це, збір підписів під судовим позовом проти Президента триває в усіх регіонах України", - йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram