ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

Азаров обіцяє "працювати на перемоги" збірної України

Прем'єр подбає про спортивну інфраструктуру і вирощування гравців.

Азаров обіцяє "працювати на перемоги" збірної України
Фото: ICTV

Прем'єр Микола Азаров упевнений, що українська збірна з футболу перемагатиме найсильніших суперників, і обіцяє працювати на це.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

"Учора українська збірна припинила участь у Чемпіонаті Європи. Наші хлопці боролися самовіддано, до останньої хвилини намагалися вибороти перемогу. Я впевнений, що збірна Україна здатна перемагати найсильніших суперників. Але спорт є спорт. У ньому, як і в житті, є все: і талан, і випадковості, і помилки, і несправедливість. Із цього не треба робити трагедію", - сказав Азаров.

"Наша країна перемогла скептиків і недругів, які бажали провалу великого свята спорту в Україні. Що ж, попереду інші змагання. Перемоги у футболі обов'язково будуть, тому що ми готові працювати на них", - заявив Азаров.

Відтак він наголосив, що в Україні потрібно відновлювати інфраструктуру спорту, піклуватися про дитячий футбол, "вирощувати власних гравців, які подарують Україні радість перемоги".

Він зазначив, що головна перемога України, як сказав президент УЄФА Мішель Платіні, вже відбулася.

За словами голови уряду, Україна продемонструвала всьому світові, що вона здатна вирішувати найскладніші завдання, за короткі терміни кардинально осучаснювати інфраструктуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram