ГоловнаПолітика

У ПР пророкують друзям Тимошенко в Європі поразку на виборах

"Регіонал" Плотніков вважає, що європейці втомилися від ЄНП.

У ПР пророкують друзям Тимошенко в Європі поразку на виборах
Алексей Плотников
Фото: for-ua.com

Перемога Соціалістичної партії на парламентських виборах у Франції свідчить про те, що в Європі праві сили поступово втрачають довіру, вважає нардеп від Партії регіонів Олексій Плотніков.

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Для багатьох настільки переконлива перемога французьких соціалістів може здатися цілком несподіваним явищем, але насправді, це цілком об'єктивний і закономірний процес", - зазначив депутат-регіонал.

На переконання Плотнікова, перемога Соціалістичної партії Франції свідчить про те, що праві сили в Європі втрачають довіру.

"Європейці втомилися від правої риторики, від демагогії, яка пов'язана з правими силами і конкретно з так званою родиною Європейської народної партії. Думаю, що найближчі парламентські вибори в сусідніх країнах матимуть аналогічні результати", - сказав він.

Політик переконаний, що ослаблення впливу ЄНП у Європейському Союзі є цілком об'єктивним процесом. "Про це можна судити, перш за все, з економічної політики Євросоюзу. Особливо примітно, що партнером ЄНП в Україні є партія "Батьківщина", - додав він.

За словами парламентарія, Партія регіонів вітає результати виборів у Франції. "Ми вважаємо, що перемога соціалістів піде на користь не тільки європейським громадянам, але і відносинам з Україною", - підсумував Олексій Плотніков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram