>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін: у збірній України сталося масове отруєння

Захворіли відразу десять гравців національної збірної.

Блохін: у збірній України сталося масове отруєння
Фото: ua-sports.net

Головний тренер збірної України Олег Блохін заявив, що відразу десять гравців національної збірної України з футболу отруїлися.

Про це він сказав після останнього перед стартом Євро-2012 контрольного поєдинку проти команди Туреччини, який його підопічні програли з рахунком 0:2.

"Почну з того, що ми недорахувалися напередодні цього матчу відразу десятьох виконавців. Тому зрозуміло, що відчувалися труднощі зі складом. З іншого боку, ми отримали можливість перевірити інших футболістів", - сказав Блохін.

"Проте найголовніше не рахунок, а те, що одні показали пристойний рівень гри, інші ж до нього не дотягували. А взагалі, робити якісь глобальні висновки складно, коли не можеш розраховувати відразу на таку кількість виконавців. Я не знаю причин отруєння. Проте в моїй практиці таке трапляється вперше, щоб одразу захворіло стільки підопічних", - заявив головний тренер української збірної.

За словами Блохіна, серед тих, хто отруївся - Тимощук, Селін, Михалик, Воронін, Ярмоленко й інші футболісти. Анатолій Тимощук у день матчу лежав під крапельницею.

Як відомо, свій перший матч на Євро-2012 українська команда зіграє проти збірної Швеції в Києві вже 11 червня.

Нагадаємо, фінал чемпіонату Європи-2012 із футболу стартує 8 червня у Варшаві, а завершиться 1 липня в Києві. Матчі турніру пройдуть у чотирьох польських містах - Варшаві, Вроцлаві, Ґданську і Познані - і в чотирьох українських - Києві, Харкові, Донецьку та Львові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram