ГоловнаПолітика

ПР: синці у Тимошенко від заморських делікатесів

На думку Колесніченка, екс-прем'єр забрехалася.

ПР: синці у Тимошенко від заморських делікатесів
Фото: Макс Левин

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко так забрехалася, що замість оголошення псевдоголодування їй вартувало б дати обітницю мовчання.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"У Тимошенко вже не залишилося жодних тем для спекуляцій, ось вона і почала кричати, що її вбивають. Але ця брехня жахлива, адже головного в'язня країни ніхто і пальцем не чіпав", - зазначив він.

Також нардеп упевнений, що замість оголошувати псевдоголодування Тимошенко вартувало б б дати обітницю мовчання.

За його словами, поки родичі Тимошенко наповнюють холодильник у її камері свіжими і дорогими делікатесами, про жодне голодування не може бути й мови.

"Якщо в її камері стоїть величезний холодильник, заповнений продуктами, і їй постійно приносять дорогі страви з ресторанів, про що заявила колишня сусідки по камері Тимошенко, то про яке голодуванні йдеться?" - запитує депутат.

"Інші в'язні Качанівської колонії і мріяти не можуть про такі умови", - переконаний він.

"Хочу нагадати, що правоохоронні органи опитали не один десяток свідків і не знайшли жодного підтвердження слів Тимошенко про те, що її нібито побили. Її брехня спростовується по всіх фронтах. Усі деталі свідчать, що вона бреше", - наголосив він.

"Тож якщо в Тимошенко і з'являються синці, то це або алергія на власну брехню, або на заморські делікатеси, які їй постачають її родичі", - резюмував депутат.

Нагадаємо, напередодні Віктор Пшонка повідомив, що прокуратура не порушуватиме кримінальної справи про застосування сили до Тимошенко, оскільки ця інформація не підтвердилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram