ГоловнаСуспільствоПодії

У Кременчуці згорів автомобіль місцевого журналіста

Експерти оголосили висновки.

У Кременчуці згорів автомобіль місцевого журналіста
Фото: gazeta.ua

У Кременчуці в ніч проти суботи згоріли два автомобілі, один із яких належав редакторові місцевої газети "Вісник Кременчука" Миколі Фельдману.

Про це повідомляють у прес-службі

Управління Міністерства внутрішніх справ Полтавщини.

У суботу близько 3:00 до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції Кременчука надійшло телефонне повідомлення від оперативного чергового Управління Міністерства надзвичайних ситуацій області про те, що у провулку Героїв Бреста і на вулиці Радянській горять два автомобілі. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міліції.

У провулку Героїв Бреста згорів автомобіль "Шевроле Круз", який належав 30-річному головному редакторові одного з друкованих видань Кременчука, а на вулиці Радянській згорів автомобіль "Субару-Імпреза", яким за дорученням керувала 28-річна місцева жінка, бухгалтер одного з товариств з обмеженою відповідальністю.

Загасивши вогонь, експерти взялися з'ясовувати причини пожежі. Експерти дійшли висновку, що обидва автомобілі підпалили невідомі.

За фактами скоєних правопорушень слідчі порушили кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 10 років. Розпочато розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram