ГоловнаПолітика

У ПР Яценюка звинуватили в "брудній" кампанії проти ГПУ

Нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко зазначив, що заява його колеги по парламенту Арсенія Яценюка, буцім Генпрокуратура відмовила йому в побаченні з Юлією Тимошенко, - це брудна кампанія проти ГПУ.

У ПР  Яценюка звинуватили в "брудній" кампанії проти ГПУ
Вадим Колесниченко
Фото: Макс Левин

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Генпрокуратура не займається питаннями визначення порядку та кількості побачень (з ув'язненими). У рамках закону ГПУ може скерувати (заяву) в пенітенціарну службу, щоб там розглянули все згідно з законом. В іншому разі це називатиметься корупцією", - зазначив політик.

"Яценюк, як і його товариші, мабуть, вирішили, що перебування Тимошенко у в'язниці - це цирк, на який можна купувати квитки. Насправді всі ув'язнені або засуджені відбувають термін ув'язнення під вартою, вони всі підкоряються певному порядку, винятків тут не може бути. Зустріч з адвокатом, із родичами, близькими, їх терміни та порядок відвідування визначено законом", - пояснив парламентарій.

За словами політика, А. Яценюкові потрібно звернутися до начальника колонії і написати заяву про те, що він бажає прийти на побачення з Ю. Тимошенко.

Нагадаємо, прес-служба "Фронту змін" повідомила, що Генпрокуратура відмовилася надати Арсенієві Яценюку дозвіл на зустріч з Юлією Тимошенко 17 квітня.

Лідер "Фронту змін" мав намір обговорити з Тимошенко процес об'єднання опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram