ГоловнаЕкономікаДержава

Офіс ефективної взаємодії з бізнесом при ДФС отримав підтримку від Американсько-Української ділової ради

ДІлова рада об'єднує понад 200 комерційних структур, що працюють в Україні.

Офіс ефективної взаємодії з бізнесом при ДФС отримав підтримку від Американсько-Української ділової ради
Фото: Lb.ua

Створений на початку квітня 2021 Офіс ефективної взаємодії з бізнесом при Державній фіскальної службі отримав підтримку Американсько-Української ділової ради (USUBC), повідомляє пресслужба ДФС. USUBC об'єднує понад 200 комерційних структур, що працюють в Україні.

"Наявність майданчика для ефективної комунікації між представниками експертного середовища, бізнес-асоціацій та державних установ є запорукою створення комфортного середовища для роботи бізнесу, а також ефективного наповнення державного бюджету. Тому ми вітаємо створення Офісу ефективної взаємодії з бізнесом, анонсованого чинним головою ДФС Вадимом Мельником. Запуск додаткової платформи для комунікації між представниками влади та бізнесом дозволить належним чином представляти інтереси учасників під час здійснення законодавчих змін, ефективно координувати діяльність сторін, а також оперативно інформувати представників держави про поточні проблеми ведення бізнес-діяльності в Україні. Окремо хочемо наголосити на важливості даної платформи для забезпечення нового рівня координації та забезпечення довгострокової економічної безпеки країни", - сказано в заяві USUBC.

USUBC вказує, що запуск Офісу ефективної взаємодії з бізнесом буде сприяти реалізації програм щодо поліпшення умов ведення бізнесу в Україні, а також зробить внесок в викорінення тіньової економіки.

Про створення Офісу ефективної взаємодії з бізнесом було оголошено головою ДФС Вадимом Мельником в ході Всеукраїнського форуму "Україна 30" в кінці березня. Тоді ж повідомлялося, що Офіс ефективної взаємодії з бізнесом буде орієнтований на допомогу ДФС в систематизації та категоризації запитів бізнесу, посилення співпраці ДФС з бізнесом для боротьби з тіньовим сектором економіки, контролю за швидкістю і якістю обміну інформацією, а також на висвітлення результатів роботи ДФС з основними напрямками для бізнесу та ЗМІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram