ГоловнаЕкономікаДержава

Призначено головного виконавчого директора групи "Нафтогаз"

Отто Ватерландер також збереже за собою посаду виконавчого директора з трансформації.

Призначено головного виконавчого директора групи "Нафтогаз"
Отто Ватерландер
Фото: naftogaz.com

Наглядова рада Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" призначила головним виконавчим директором групи "Нафтогаз" Отто Ватерландера.

Про це повідомляють на сайті "Нафтогазу".

Відзначають, що Ватерландер також збереже за собою пост виконавчого директора з трансформації групи.

Він відповідатиме за операційні та трансформаційні процеси в групі, зокрема для впровадження нової операційної моделі і дивізіональної структури управління, реалізацію крос-функціональних процесів і розробку баз даних процесів.

"Ватерландер активізував і практично перезапустив процес трансформації групи "Нафтогаз" за час, коли він приєднався до нашої команди. Він наочно довів, що світові корпоративні рішення і стандарти можуть і повинні працювати в українській державній компанії. Тому ми очікуємо, що з новими повноваженнями Отто допоможе "Нафтогазу" стати для акціонера партнером, який є справжнім законодавцем нових стандартів роботи", - зазначив голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв.

Нагадаємо, 20 січня наглядова рада "Нафтогазу" затвердила новий склад правління компанії - до нього входять п'ятеро осіб: голова правління Коболєв, його перший заступник Сергій Перелома, директор з юридичних питань Ярослав Теклюк, фінансовий директор Петер ван Дрил і виконавчий директор з трансформації Отто Ватерландер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram