ГоловнаЕкономікаФінанси

НБУ призначив нового директора Банкнотно-монетного двору

Він працює на підприємстві з 2009 року, пройшовши кар'єру від інженера-технолога до топ-менеджера.

НБУ призначив нового директора Банкнотно-монетного двору
Фото: bank.gov.ua

Новим генеральним директором Банкнотно-монетного двору Національного банку України з 23 січня став Володимир Баглай. Він виграв конкурс, оголошений у зв'язку з відставкою попереднього керівника Сергія Іванюти.

Про це повідомила прес-служба НБУ.

Баглай працює на підприємстві з 2009 року, пройшовши кар'єру від інженера-технолога до першого заступника (з жовтня 2015 року) і виконувача обов'язків гендиректора (з листопада 2017 року).

Закінчив у Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" за спеціальністю технологія друкованих видань. Вільно володіє англійською мовою.

"Володимир Баглай працює на Банкнотно-монетному дворі вже вісім років. Він досконало знає всі етапи цього складного виробничого процесу і всі сторони цього підприємства "зсередини", розуміє важливість дотримання високих стандартів якості продукції. Упевнений, що професіоналізм, досвід численних міжнародних переговорів і бездоганна ділова репутація Володимира Баглая сприятиме його ефективній роботі на цій відповідальній посаді", - зазначив в. о. голови Національного банку України Яків Смолій.

Пріоритетом Баглая має стати закріплення позицій на світовому ринку виробництва захищеного паперу та грошових знаків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram