ГоловнаЕкономікаБізнес

Ложкіну приписали інтерес до придбання "Волі"

У компанії нібито проходить due diligence.

Ложкіну приписали інтерес до придбання "Волі"
Фото: Макс Требухов

Один із найбільших провайдерів кабельного ТБ і інтернету в Україні компанія "Воля" може змінити власників. Про це повідомляє "Ліга" з посиланням на анонімні джерела на ринку.

За її даними, зараз у компанії "Воля" проходить due diligence (передпродажна перевірка), остаточна сума угоди, як і її фінальні умови, поки що не визначені.

За даними видання, один з акціонерів "Воля" - Providence Equity Partners - хоче вийти з її бізнесу. Покупцем, за інформацією джерел, може виступити структура, за якою стоять Борис Ложкін і Андрій Пивоварський. Отримати від них підтвердження виданню не вдалося, але джерела стверджують, що основні переговори про купівлю відбуваються саме з ними. Причому мова нібито про купівлю всіх 100% акцій, тоді як у Providence - близько 35%, тому інші акціонери також отримали пропозиції про продаж своїх пакетів.

Компанія "Воля" обслуговує близько 2 млн абонентів кабельного ТБ і інтернету в 34 містах України. Основні акціонери - фонди Providence Equity Partners (34,92%) і Sigma Bleyzer (15,3%). За останні декілька років компанія інвестувала 700 млн грн у модернізацію мережі, 500 млн грн - у контент, 200 млн грн - в абонентське обладнання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram