ГоловнаЕкономікаБізнес

Українські спиртзаводи призупинять роботу в зв'язку з аудитом

"Укрспирт" проводить технічну перевірку госпдіяльності та балансу залишків.

Українські спиртзаводи призупинять роботу в зв'язку з аудитом
Одно из предприятий "Укрспирта"
Фото: 112.ua

Державне підприємство "Укрспирт" проводить технічний аудит, аудит господарської діяльності та балансу залишків, у зв'язку з чим його виробничі потужності буде тимчасово припинено.

Про це повідомляють на сайті підприємства.

Відзначають, що попередньо були проведені переговори з найбільшими операторами алкогольного ринку і було досягнуто взаєморозуміння з виробниками лікеро-горілчаної продукції. "Товарна продукція "Укрспирту" постачається всім контрагентам згідно з попередньо укладеними угодами", - йдеться в повідомленні.

"На жаль, є учасники ринку, яким не вигідно проведення перевірки на місцях здійснення діяльності та наведення порядку на держпідприємстві", - зауважили в "Укрспирті".

У держкомпанії також повідомили, що зараз тривають активні переговори про відновлення ринків збуту та пошуку нових партнерів, зокрема з представниками Польщі, Словаччини, Туреччини та Угорщини.

"Як результат у квітні 2017 року було укладено контракт з Угорщиною на поставку спирту етилового з гарантованим збутом продукції в кількості 280 тис. дал. Упродовж II кварталу 2017 року ДП планує подальшу роботу з контрагентом з метою досягнення домовленостей про збільшення обсягів поставок до 400 тис. дал. на II півріччя 2017 року", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, в січні минулого року "Укрспирт" підписав контракт на постачання спирту в Польшу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram