ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві стріляли в заступника директора держпідприємства (оновлено)

Чоловік зазнав поранення з травматичної зброї та побиття битами. 

У Києві стріляли в заступника директора держпідприємства (оновлено)
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція Києва розшукує невідомих, які побили битами і стріляли в заступника директора державного підприємства

"О 22:28 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Микільсько-Слобідській: двоє невідомих в балаклавах побили битою чоловіка, стріляли в нього і зникли з місця події на «БМВ» темного кольору з іноземними номерними знаками", - повідомляється на сайті поліції.

На місці події в поліцію звернувся 51-річний заступник директора держпідприємства, який розповів, що разом з 26-річним сином, який був за кермом «Фольксваген Пассат», заїхав у двір будинку і вийшов з машини. Із «БМВ», яке було припарковано неподалік, вибігли двоє чоловіків у балаклавах і почали бити його битами. Зловмисники повалили потерпілого на землю, при цьому один з нападників зробив кілька пострілів. Після цього невідомі пошкодили «Фольксваген» потерпілого і зникли.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, вилучила три гумові кулі, опитала свідків і місцевих жителів.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Постраждалого «швидка» доправила в лікарню з вогнепальними пораненнями спини і множинними саднами тіла. Загрози його життю немає.

Слідчі поліції розглядають кілька версій скоєного, основна з яких - професійна діяльність потерпілого.

Оновлення. На сайті ДП "Укрспирту" з'явилося повідомлення, з якого випливає, що жертвою нападу став заступник директора саме цього підприємства - Ігор Ільчишин.

Він же очолює комісію з ліквідації Державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості (концерн "Укрспирт").

ДП "Укрспирт" - монопольний виробник спирту в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram