ГоловнаЕкономікаБізнес

Російська інвесткомпанія також назвала підробкою документ про вилучення земель в Криму

Жодних схожих листів "Велес Капитал" не отримувала

Російська інвестиційна компанія "Велес Капитал" офіційно заявляє, що не отримувала жодного листа від Міністерства курортів і туризму Криму щодо переділу земель у Криму, про що повідомляли раніше.

"Викладений в мережі Facebook лист міністра курортів і туризму Криму Олександра Лієва до ІК "Велес Капитал" - очевидна підробка, про це свідчить і його форма, і зміст", - заявила LB.ua Тетяна Панасюк, начальник Управління зі зв'язків з громадськістю компанії.

"Інвестиційна компанія "Велес Капитал" такого листа на свою адресу ніколи не отримувала, і за заявою міністра курортів і туризму Криму Олександра Лієва, цей лист у міністерстві курортів і туризму республіки Крим не писали і ніколи не підписували", - також заявили в прес-службі "Велес Капитал".

Крім того, в компанії стверджують, що вона не розглядає можливості інвестицій до Криму.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що

землі в Криму, які належать українським підприємцям, після відповідних результатів референдуму про приєднання до Росії вилучать на користь російських компаній. Документ нібито підписав міністр туризму Криму. У ньому також фігурувала і компанія "Велес Капитал". Незабаром і компанія, і міністр заявили про підробку цього документа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram