ГоловнаЕкономікаБізнес

Влада Криму планує вилучати земельні ділянки на користь росіян

Всі дозволи на забудову узбережжя автономії переглянуть

Влада Криму планує вилучати земельні ділянки на користь росіян
Фото: aquatek-filips.livejournal.com

Невизнана кримська влада готова анулювати дозволи на забудову півострова, надані раніше, на користь російських інвесторів.

Про це йдеться в листі міністра курортів і туризму Криму Олександра Лієва гендиректору російської інвесткомпанії "Велес Капітал" Олексію Гнєдовському, датованому 5 березня. Документ оприлюднили в соцмережі

Facebook.

"У Криму багато років був відсутній ефективний механізм контролю та реорганізації культурних і туристичних зон. Згідно з указом голови Ради Міністрів Автономної Республіки Крим Аксьонова С.В. з метою модернізації і капітальної перебудови прибережної і материкової частини автономії переглянуть і анулюють всі раніше досягнуті домовленості з дрібним і середнім бізнесом на користь російського інвестора", - сказано в ньому.

Лієв також повідомив, що Верховна Рада після референдуму 16 березня має намір ухвалити для цього законопроект про вилучення земель.

Фото: facebook.com/groups/630422067024732

"Велес Капитал" існує з 1995 року, ця компанія надає великим приватним і корпоративним інвесторам послуги на ринку цінних паперів, в області прямих інвестицій та інвестицій в нерухомість. Сьогодні під брендом "Велес Капитал" об'єднані інвестиційні компанії в Росії, Україні та на Кіпрі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram