ГоловнаЕкономікаДержава

Прокуратура витратила на сайт ще 400 тис.

На сайті силового відомства з'явиться фотогалерея.

Прокуратура витратила на сайт ще 400 тис.
Фото: www.segodnya.ua

Генпрокуратура підписала угоду на 400 тис. грн із ТОВ "Веб-формат" про супровід інтернет-порталу відомства та веб-сайтів обласних прокуратур, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник держзакупівель".

Окрім технічного супроводу вже наявного сайту, передбачено створення та запровадження макетів дизайну для регіональних сайтів, розробка модуля "Фотогалерея" (можливість створення фотогалерей і завантаження більш ніж одного файлу), створення навігаційного модуля для сторінки "Держоргани в Інтернеті", оптимізація модуля "Статистика", оптимізація роботи з базою даних, упровадження нового відеопрогравача, реалізація можливості дублювати новини в інші рубрики.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "у одного учасника", оскільки ТОВ "Веб-формат" надає ГПУ послуги із супроводу сайту з 2010 року. 2011-го ця компанія отримала авторські права на програму Web Logic Publishing (за допомогою якої створила сайт прокуратури) від ВАТ "Фінпорт Текнолоджис Інк". Тому Генпрокуратура посилається на неможливість найняти іншого виконавця. Торік ГПУ замовила у "Веб-формату" робіт на 1,1 млн грн.

Нагадаємо, ГПУ закупила 8 автомобілів Toyota по 446 тисяч кожен.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram