ГоловнаКультура

Голлівуд уперше придбав український фільм

Прем'єра запланована на 22 вересня 2020 року.

Голлівуд уперше придбав український фільм
Іванна Сахно
Фото: hromadske.ua

Уперше в історії української кіноіндустрії в Голлівуді придбали права на вітчизняний трилер. Про це повідомляє "24 канал".

Фільм Let it snow ("Хай іде сніг") з Іванною Сахно в головній ролі транслюватиме дистриб'ютор Lionsgate.

За сюжетом Let it Snow, сноубордистка та любителька фрірайду потрапляє в жорстоку гру навіженого переслідувача. Під час спуску з гори її збиває з ніг снігохід, з чого і починаються моторошні події фільму.

Режисером стрічки Let it Snow виступив Станіслав Капралов. Саме він запросив до співпраці голлівудську акторку українського походження Іванну Сахно. Головні ролі в кінокартині отримали Іванна Сахно, Алекс Гафнер,Тінатін Далакішвілі.

Стрічка Let it Snow стала першою українською новинкою, яку покажуть у Голлівуді. Права на показ уже викупив один з найвідоміших дистриб’юторів у світі – Lionsgate. Представникам компанії сподобалась ідея трилеру, про що вони заявили в офіційному коментарі. 

"Let It Snow - це сильний і захопливий трилер. Широкомасштабні кадри вкритих снігом гір проймуть аудиторію до кісток. Сноубордисти, стережіться!" - зазначив Стен Вертліб, який представляє Lionsgate.

Фільм покажуть не тільки у США. Наразі очікується, що моторошний трилер завоює кінотеатри Японії, Греції, Сінгапуру, Африки та країн Близького Сходу. Прем'єра запланована на 22 вересня 2020 року. А от українські кіномани зможуть переглянути стрічку взимку. Дати прокату поки що не оголошують.

Нагадаємо, Іванна Сахно - українська і американська актриса. Вона грала в ситкомі "Леся + Рома", біографічній стрічці "Іван Сила", голлівудському блокбастері "Тихоокеанський рубіж: Повстання" і в голлівудській екшн-комедії "Шпигун, який мене кинув".

Дівчина народилася в Києві, у віці 15 років разом з батьками переїхала в Лос-Анджелес і з 2013 року там живе і працює.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram