ГоловнаБлогиБлог Станислава Николаенко

Соромно за країну, соромно за уряд, соромно за себе!

1. Влада показала себе дрібною, слабкою, не здатною до елементарного стратегічного мислення . До того ще й непорядною. Навіщо дурили європейців останні місяці? Вселенський сором!

Соромно за країну, соромно за уряд, соромно за себе!
Фото: Макс Левин

2. В краінї несформовано інститутів влади. Яка роль РНБО, СБУ, Зовн. розвідки, МЗС, Мінекономіки, вчених НАНу? Примітив і слабоуміє. Навчились красти і давити. Все!

3. Росія просто задавила нас. Але навіщо простих людей за ноги серед ночі з потяга на Москву витягати? Треба нова політика із сусідкою, лідери якої вважають себе напівбогами.

4. Попереду жорстка боротьба за очищення країни від політичного сміття. Краще не буде. Важка праця і боротьба. Іншого не дано. Лівим робота буде. Чи справимося?

Не підписання Асоціації з Євросоюзом доволі очікуване. Проте пригнічує те, як це відбувалося. Дурили українців, європейців, водили за ніс панів Фюле, Кокса, Квасневського... Навіщо? Так же не можна!

Соромно за країну, соромно за уряд, соромно за себе!

Станислав Николаенко Станислав Николаенко , Ректор Национального университета биоресурсов и природопользования Украины (НУБиП)
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram