ГоловнаБлогиБлог Сергія Кримчака

Льовочкін домовився? Його люди залишаються при владі?

Вже другий місяць поспіль з дня у день всі ми чуємо обіцянки «нової» влади повести люстрацію та не допустити посадовцям режиму Януковича надалі займати керівні посади. Але що ми бачимо зараз?

Під Верховною Радою та Кабінетом міністрів України із закликами нарешті провести обіцяну «кадрову чистку» в органах влади, постійно збирається незадоволений і обманутий народ, до крику якого і далі не бажають дослухатися. В країні, а зокрема і в м. Києві, далі продовжують домовлятися про посади з представниками колишньої влади. Як депутат Київської міської ради, я вважаю неприпустимим подальше перебування на відповідальних посадах у київській міській владі людей з команди Януковича та Льовочкіна.

Яскравим представником режиму Януковича-Льовочкіна у столичній міській владі є заступник голови КМДА-керівник апарату Олександр Пузанов. Саме він відповідав за численні позови міської адміністрації до Євромайдану. В результаті, за рішеннями судів саме по цим зверненням був задіяний «Беркут» та інші спецпідрозділи правоохоронних органів для зачищення Майдану та побиття мирних громадян. Пузанов також координував роботу комунальних засобів масової інформації, які за вказівками чиновників стали рупором дезінформації та брехні по відношенню до мирного протесту громадян в особливо гострі моменти існування Майдану.

Ідея «Революції гідності» полягала у протидії саме таким методам діяльності Януковича, Льовочкіна та інших осіб з їхнього близького оточення. А тому викликає обурення той факт, що минуло вже більше місяця відтоді, як Януковича усунуто з найвищого поста в країні, однак такі посадовці, як Пузанов та інші, котрі обслуговували злочинний режим, не лише залишаються на своїх посадах, а навіть, отримують ширші повноваження в структурі міськадміністрації. При цьому має місце існування так званих «партійних квот», згідно яких Олександр Пузанов та його підлеглі, які забезпечували боротьбу режиму Януковича з Майданом, і надалі залишатимуться на займаних посадах.

Сьогодні я і мої однодумці звернулися до Володимира Бондаренка як Голови Київської міської державної адміністрації з відповідним закликом про звільнення Олександра Пузанова та інших чиновників КМДА, які дискредитували статус державного службовця та працювали проти народу України.

Сергій Кримчак Сергій Кримчак , Депутат Київради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram